Arbre Groep

Arbre Groep Kapitaalarchitecten bundelt de krachten van zes financieel specialisten: Bloom Family Office, Sloet & Verhagen Belastingadviseurs, MoreFinanceWassenberg Accountancy en Strategia Business Consulting.
Met veel ervaring in zowel accountancy, fiscaliteit, communicatie, business en private banking levert Arbre Groep integraal financieel advies aan actieve ondernemers (DGA’s) en vermogende particulieren. Door zowel de bedrijfsmatige als de privé situatie in de advisering te betrekken ontstaat een 360 graden look. Zakelijke en privé doelstellingen worden in kaart gebracht en vertaald naar concrete actiepunten.

Visie

‘Arbre’ staat voor duurzame groei. De ondernemer werkt aan een gezonde ontwikkeling van zijn bedrijf. Hij bouwt vermogen op door omzetgroei en nieuwe initiatieven. Nieuwe ’takken’ aan de boom, over generaties heen. Totdat de tijd is gekomen voor andere bezigheden en het vermogen zorgvuldig wordt beheerd en overgedragen. De Arbre Groep begrijpt dit en zorgt voor de beste integrale ondersteuning en begeleiding die de ondernemer en zijn familie zich wensen kan.

De voordelen

Arbre Groep biedt een unieke combinatie van een accountants, fiscalisten, communicatie-adviseurs en bankiers (private banking en business banking); De jaarrekening en de belastingaangiften zijn bij uitstek het moment om stil te staan bij belangrijke onderwerpen als pensioen, bedrijfsopvolging, financiële planning, testament, schenkingen, etc. etc.
Daarnaast onderhouden we contacten met andere professionals (notaris, advocaat, bankier, verzekeringsadviseur, makelaar, Belgische belastingadviseurs, etc.), die we graag aan u voorstellen als dat aan de orde is.

Een persoonlijke benadering, met bijzondere aandacht voor uw zakelijke en privé doelstellingen. U zit direct met de juiste adviseur aan tafel, die de vraagstelling begrijpt, met op loopafstand de visie van de andere betrokken partners; collegiaal overleg dat niet veel tijd hoeft te kosten, maar wel een waardevolle bijdrage kan leveren voor het beste advies, met het oog op de lange termijn en bekeken vanuit meerdere invalshoeken!

Concreet advies als uitkomst van het oordeel van drie of vier specialisten, die ieder vanuit hun eigen vakgebied echt samenwerken voor uw financiele welzijn; alle adviseurs hebben een andere achtergrond, waardoor we vraagstukken met een open en brede blik beschouwen. En we zijn zelf ondernemer, weliswaar low-profile, gericht op de inhoud en niet op de verpakking, geen dure overheadkosten; kortom, continuiteit staat voorop.

Abonnementsvorm mogelijk (jaarrekening, belastingaangiften, zakelijke en prive financial planning/vermogensregie); omdat vrijwel alles ‘maatwerk’ is gaan we graag met u in gesprek.

Arbre Groep is een samenwerkingsverband tussen zelfstandige entiteiten:
Bloom Family Office; Sabine van Hulst-Verhulst
Sloet & Verhagen Belastingadviseurs; Ritsaert Sloet en Kees-Jan Verhagen
Wassenberg Accountancy; Ferry van den Wassenberg
MoreFinance; Jack Zweers
Strategia Business Consulting; Peter Bassa

De dienstverlening van Arbre Groep is veelzijdig en vrijwel altijd maatwerk. Kwaliteit staat voorop.
Onze ambitie is met onze kennis en ervaring tot een gezamenlijk advies te komen, waarmee u op langere termijn het beste af bent.
We verkopen geen producten en ontvangen geen commissies of iets dergelijks.
Onze uren brengen we in rekening voor eur 200, exclusief btw.

Op verzoek kunnen we u ook een abonnement aanbieden.
Het prijskaartje dat daaraan hangt is weer afhankelijk van uw wensen.
Behalve de jaarrekening en belastingaangiften denken we bijvoorbeeld dan aan een financiële planning (en een jaarlijkse update daarvan), nalatenschapsplanning (huwelijksvermogensrecht, testamenten, schenkingsplan), zakelijke financiële planning (bedrijfswaardering met een jaarlijkse update, ten behoeve van de privé planning), etc.

Wassenberg Accountancy is aangesloten bij Register Belastingadviseurs en is tevens aangesloten bij de NBA.

Bloom Family Office, Sabine van Hulst is Gecertificeerd Financieel Planner (VFFP) en aangesloten bij de Vereniging voor Collaborative Practice (VvCP).