Bezoek de site van Bloom Family Office

Bloom Family Office – Sabine Verhulst-van Hulst

Sabine is partner van Abre Family Office en financieel planner met brede expertise op het gebied van advisering aan de DGA en met name estate planning en echtscheiding. Ze is de zevende generatie uit een ondernemersfamilie en in die hoedanigheid bekend met de problematiek en uitdagingen binnen het familiebedrijf. Ze vindt het belangrijk dat zij in haar rol als trusted advisor waarde toevoegt.

Sabine startte na haar studie bedrijfskunde voor de Financiële Sector aan de Vrije Universiteit van Amsterdam als managementtrainee bij grootbank ING. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als relatiebeheerder bedrijven voelde zich steeds minder thuis in de cultuur van de grootbank en koos voor een kleine gespecialiseerde private bank Schretlen & Co in Amsterdam. Hier heeft zij met veel passie en plezier ruim zeven jaar gewerkt als Vermogensplanner. Zij heeft hier ruime ervaring opgedaan op het gebied van fiscaliteiten, beleggen, schenken, nalatenschapsplanning en vermogensstructurering. Sabine is gecertificeerd financieel planner (FFP).  Na deze periode is zij werkzaam geweest bij Rabobank ’s Hertogenbosch en Omstreken en was zij mede verantwoordelijk voor de opstart van het DGA team. In deze functie begeleidde zij de ondernemer, zijn/haar bedrijf en zijn/haar gezin op breed financieel vlak. In 2011 is zij haar eigen kantoor BLOOM Family Office gestart waarmee zij zich specifiek richt op onafhankelijke financiële advisering, begeleiding en uitvoering aan vrouwen. Haar missie is het vergroten van de financiële onafhankelijkheid van vrouwen. Sabine is voorzitter van damesnetwerk Femmenet in ’s-Hertogenbosch, maakt deel uit van het regiobestuur Brabant van de Vereniging voor Collaborative Practice, maakt deel uit van practicegroep Overlegscheiden Brabant, is groepsmoeder, hockeycoach, getrouwd en heeft 3 dochters.

In haar vrije tijd kan ze zich helemaal verliezen in binnenhuisarchitectuur, een goed boek,  heerlijk eten en goede wijn.

Ga naar Partners