Bezoek de site van More Finance

More Finance – Jack Zweers

 

Binnen Arbre Groep kan Jack u van dienst zijn met bedrijfswaarderingen en financieringsaanvragen. Wat is de juiste strategische keuze? Heeft u vragen over bedrijfs onroerend goed of financieringsconstructie? Jack biedt u een overzicht van de mogelijkheden en helpt u bij het realiseren van uw doelstellingen.

In 1993 rondde Jack zijn studie bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg af. Na een start van zijn carrière in de accountancy (het huidige PWC) maakte hij na circa 2,5 jaar de overstap naar het bankwezen. Aanvankelijk bij F. van Lanschot Bankiers maar later ook bij Bank Laboucherre, Staalbankiers en Rabobank, leerde hij het financieringsvak door en door kennen en gaf hij invulling aan zijn ambitie om ondernemers te adviseren en bij te staan in het realiseren van hun doelstellingen. Hij ontwikkelde zich tot een brede bancaire en financiële adviseur voor het familiebedrijven en DGA’s.

Medio 2012 trok hij eindelijk de stoute schoenen aan, hij verruilde het vaste loondienstverband voor het zelfstandig ondernemerschap. Sindsdien zet hij zijn opgedane kennis en ervaring graag in om ondernemers te helpen. Hierbij komt zijn achtergrond (accountancy i.c.m. bancair) hem goed van pas. Naast bovenstaande heeft hij een voorliefde voor het Bourgondische leven. Hardlopen, golfen en tennissen dienen ter compensatie.

Ga naar Partners

 

In 1993 rondde Jack zijn studie bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg af.

Na een start van zijn carrière in de accountancy (het huidige PWC) maakte hij na circa 2,5 jaar de overstap naar het bankwezen. Aanvankelijk bij F. van Lanschot Bankiers maar later ook bij Bank Laboucherre, Staalbankiers en Rabobank, leerde hij het financieringsvak door en door kennen en gaf hij invulling aan zijn ambitie om ondernemers te adviseren en bij te staan in het realiseren van hun doelstellingen. Hij ontwikkelde zich tot een brede bancaire en financiële adviseur voor het familiebedrijven en dga’s.

Medio 2012 trok hij eindelijk te stoute schoenen aan, hij verruilde het vaste loondienstverband voor het zelfstandig ondernemerschap. Sindsdien zet hij zijn opgedane kennis en ervaring graag in om ondernemers te helpen. Hierbij komt zijn achtergrond (accountancy i.c.m. bancair) hem goed van pas.

Naast bovenstaande heeft hij een voorliefde in het Bourgondische leven. Hardlopen, golfen en tennissen dienen ter compensatie.