Bezoek de site van Strategia Business Consulting BV

Strategia Business Consulting BV – Peter Bassa

Peter is associated partner van Arbre Family Office en ondersteunt cliënten van Arbre Groep op het gebied van kritische strategie-, marketing- en communicatieprocessen. Waar Arbre Groep de sparring partner is van de ondernemer met betrekking tot de financiële gezondheid van zijn onderneming, helpt Peter bedrijven en ondernemers hun plek in de markt te verstevigen en hun reputatie te beschermen. Hij is werkzaam voor bedrijven in diverse sectoren, voor familiebedrijven en private equity. Daarnaast heeft hij een ruim track record in fusie- en overnametrajecten, herstructureringsprocessen en crisis management.  Door deze nauwe samenwerking biedt Arbre Groep haar opdrachtgevers een bredere dienstverlening aan van rapportage tot en met implementatie.

Peter heeft een master degree in Business Administration en is directeur/eigenaar van Strategia Business Consulting dat hij 10 jaar geleden oprichtte. Daarvoor was hij ruim 20 jaar werkzaam in verschillende directieposities bij onder andere Suez/GTI, Koninklijke IBC en Alcoa. Peter combineert een scherpe analytische blik op bedrijfsprocessen met het vermogen om een heldere strategische visie op de toekomst van het bedrijf te ontwikkelen en desgewenst te helpen implementeren. Dat vraagt om een authentieke en uitdagende sparringpartner die gericht is op het bouwen aan langdurige klantrelaties.

In zijn vrije tijd oefent Italië een grote aantrekkingskracht op hem uit en is hij, als oud-topsporter, graag sportief actief.

Ga naar partners